CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Καρκίνος παχέος εντέρου: Αν καταναλώνετε αυτή την τροφή, μειώνετε τον κίνδυνο

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ εξέτασαν τη διατροφή και την ανάπτυξη αδενωμάτων σε 32.606 άνδρες και 55.743 γυναίκες που παρακολουθήθηκαν από το 1986 έως το 2012. Κάθε τέσσερα χρόνια υποβάλλονταν σε ενδοσκόπηση παχέος εντέρου και έδιναν πληροφορίες για τη διατροφή τους και για την κατανάλωση γιαουρτιού. Μέχρι το τέλος της μελέτης 5.811 αδενώματα αναπτύχθηκαν στους άνδρες και 8.116 στις γυναίκες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως ο κίνδυνος για εμφάνιση αδενώματος μειωνόταν κατά 19% στους άντρες που κατανάλωναν πάνω από δυο φορές…

Διαβάστε την συνέχεια στο medicalland

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι λέει ο ΠΟΥ για το εμβόλιο της Astrazeneca και τις θρομβώσεις

Panos Davakis

Κορoνοϊός: Αυτή είναι η πιθανότητα θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Στέφανος Νικήτας

Οι δράσεις της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Panos Davakis

ΕΜΑ: Πράσινο φως για εμβολιασμούς με Johnson & Johnson – «Εξαιρετικά σπάνια» τα επεισόδια θρόμβωσης

Στέφανος Νικήτας

Καθηγητής Γ. Ιωαννίδης: «Ανοίξτε τα όλα! Έχουμε 80 θανάτους με το πιο σκληρό lockdown»

Panos Davakis

Αναστάτωση σε πολίτες που έλαβαν ραντεβού για εμβολιασμό ως έχοντες υποκείμενα νοσήματα – Τι συνέβη

Στέφανος Νικήτας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies