Ερευνα: Ποια είναι τα πιο καρκινογόνα τρόφιμα

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The British Medical Journal, η ποσότητα των “εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων” στη διατροφή μας σχετίζεται άμεσα με τον κίνδυνο ανάπτυξης διαφόρων τύπων καρκίνου.

Περισσότερα στο medicalland.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι νόσοι του κλιματιστικού – Πως μπορούμε να τις αποφύγουμε

Λίνα

Ρώσος αστροναύτης προειδοποιεί: Επικίνδυνος αστεροειδής μπορεί να συγκρουστεί με τη γη – Τι μπορούμε να κάνουμε

Λίνα

Εφηβος παραλίγο να χάσει τη ζωή του από το άτμισμα λένε οι γιατροί – Τι του προκάλεσε στους πνεύμονες

Λίνα

«Καμπανάκι» στους Έλληνες: Υπερκατανάλωση αντιβιοτικών χωρίς να χρειάζεται

Ηλίας Γαβαλάς

Κικίλιας: «Καμία αύξηση στις τιμές των φαρμάκων το 2020»

Ηλίας Γαβαλάς

Μην τα καταναλώσετε! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σνακ από σούπερ μάρκετ γιατί… περιέχει έντομα (Φωτο)

Λίνα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies