CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Ερευνα: Ποια είναι τα πιο καρκινογόνα τρόφιμα

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The British Medical Journal, η ποσότητα των “εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων” στη διατροφή μας σχετίζεται άμεσα με τον κίνδυνο ανάπτυξης διαφόρων τύπων καρκίνου.

Περισσότερα στο medicalland.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γρηγόρης Πετράκος (Αναπληρωτής Γραμματέας – Εκπρόσωπος του Κ.ΕΛ.ΑΝ): Η γλώσσα της προπαγάνδας…

Στο «Σισμανόγλειο» o Κικίλιας – Το ΕΚΑΒ έκανε διακομιδές 77 περιστατικών με αναπνευστικά προβλήματα

Panos Davakis

Αιχμηρή ανάρτηση από τον Δ. Γάκη: «Μύθος ότι οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο κίνδυνο»

Panos Davakis

My Health: Αυτός είναι ο ψηφιακός φάκελος υγείας -Παραπεμπτικά και συνταγογραφήσεις με ένα κλικ

Panos Davakis

Οι “Ελεύθεροι Άνθρωποι” στηρίζουν τον κ. Βόβολη και όλους τους επιστήμονες που εκφράζουν ελεύθερα διαφορετικές απόψεις

Κούβελας για το φάρμακο κατά κορωνοϊού: «Απορώ γιατί δεν το χρησιμοποιούσαμε»

Panos Davakis

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies