Ερευνα: Ποια είναι τα πιο καρκινογόνα τρόφιμα

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The British Medical Journal, η ποσότητα των “εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων” στη διατροφή μας σχετίζεται άμεσα με τον κίνδυνο ανάπτυξης διαφόρων τύπων καρκίνου.

Περισσότερα στο medicalland.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι οδηγίες προς τα σχολεία για τη γρίπη – Τα συμπτώματα, τα μέτρα και οι κανόνες υγιεινής

Epi Trimi

Επιδημία Κοροναϊού: Η Σιγκαπούρη επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα

Epi Trimi

Καφές: Και όμως… προσθέτει χρόνια στη ζωή!

vaggelio

Δικό της εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού αναπτύσσει η Ρωσία

Epi Trimi

Αυτή είναι η τροφή που προκαλεί εθισμό

vaggelio

Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ για κοροναϊό: Θεωρούμαστε χώρα χαμηλότερου κινδύνου

Panos Davakis

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies