CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Ερευνα: Ποια είναι τα πιο καρκινογόνα τρόφιμα

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The British Medical Journal, η ποσότητα των “εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων” στη διατροφή μας σχετίζεται άμεσα με τον κίνδυνο ανάπτυξης διαφόρων τύπων καρκίνου.

Περισσότερα στο medicalland.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και άλλα νοσοκομεία για τον κορονοϊό

Αγαθή Χατζή

Κατέληξε και μια 91χρονη από τον οίκο ευγηρίας

Αγαθή Χατζή

Που εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Αγαθή Χατζή

 Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ακατάλληλα σαλάμια αέρος με λιστέρια

Αγαθή Χατζή

ΗΠΑ: Nέα, ταχύτερα, μοριακά τεστ σάλιου. Κοστίζουν από 1,3 έως 4,4 δολάρια

Αγαθή Χατζή

Έρευνα ΑΠΘ: Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα θα έχουμε700 κρούσματα την ημέρα

Αγαθή Χατζή

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies