Θαλασσινά και χοληστερόλη: Δεν αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο από το κόκκινο κρέας

Τα θαλασσινά αποτελούν πλούσιες πηγές ιχνοστοιχείων και μετάλλων, όπως του ιωδίου, ψευδαργύρου, καλίου, σεληνίου και φωσφόρου, οπότε δε συνιστάται να τα αποκλείσουμε από τη διατροφή μας.

Διαβάστε περισσότερα στο medicalland.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερευνητές αποτύπωσαν το πρόσωπο γυναίκας που έζησε 50.000 χρόνια πριν (Φωτο)

Λίνα

Αγιουρβεδική ιατρική: Μειώστε τη χοληστερίνη με 3 απλά υλικά

Λίνα

Τι έκρυψε τον ήλιο και έφερε στη Γη την εποχή των παγετώνων

Λίνα

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί έτοιμο φύλλο για πίτες

Λίνα

Ετσι θα σωθεί η Γη: Πλησιάζει φονικός κομήτης – Το σχέδιο της NASA – Εκπληκτικά Βίντεο

Λίνα

«Εκτελεστικό απόσπασμα» για τους μεσήλικες η έλλειψη βιταμίνης D

Νίκος Αναστασίου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies