CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Τι σχέση έχει το κρέας ή το ψάρι με την υπέρταση;

Νέα μελέτη μας εφιστά την προσοχή όταν μαγειρεύουμε καθώς, σύμφωνα με τους ερευνητές, η τακτική κατανάλωση καλοψημένου (well done) κρέατος ή ψαριού θα μπορούσε να συνδέεται με αυξημένη αρτηριακή πίεση. Η εν λόγω μελέτη έγινε με επικεφαλής τον Gang Liu, Ph.D., από το Τμήμα Διατροφής της Σχολής Δημόσιας Υγείας T.H. Chan του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ στη Βοστόνη και παρουσιάστηκε στο πρόσφατο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο medicalland.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Κατσαρός: Τα απολυμαντικά και τα αντισηπτικά αντιμετωπίζουν τον κορονοϊό

Epi Trimi

Συναγερμός! Αποσύρονται 47 πολύ επικίνδυνα καλλυντικά, αρώματα και σαμπουάν – Όλη η λίστα

Epi Trimi

Πρωτεΐνες στο αίμα ασθενών με COVID-19 ίσως να προβλέπουν τη σοβαρότητα του κρούσματος

Epi Trimi

Θα μας κόψουν και το σεξ: Όλα τα σενάρια μόλυνσης από Covid-19, σύμφωνα με το Χάρβαρντ -Τι προτείνουν οι ειδικοί

Panos Davakis

Ο ΕΟΦ αποσύρει ακατάλληλα αντισηπτικά

Panos Davakis

Ο λόγος που μας λένε να φοράμε ακόμη μάσκες

Panos Davakis

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies