Τι σχέση έχει το κρέας ή το ψάρι με την υπέρταση;

Νέα μελέτη μας εφιστά την προσοχή όταν μαγειρεύουμε καθώς, σύμφωνα με τους ερευνητές, η τακτική κατανάλωση καλοψημένου (well done) κρέατος ή ψαριού θα μπορούσε να συνδέεται με αυξημένη αρτηριακή πίεση. Η εν λόγω μελέτη έγινε με επικεφαλής τον Gang Liu, Ph.D., από το Τμήμα Διατροφής της Σχολής Δημόσιας Υγείας T.H. Chan του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ στη Βοστόνη και παρουσιάστηκε στο πρόσφατο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο medicalland.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άφτρες στο στόμα:Πως να τις αντιμετωπίσετε

Λίνα

Αυτή ήταν η αιτία θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου – Ελληνας καθηγητής ιατρικής εξηγεί ένα – ένα τα στάδια της ασθένειας

Λίνα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ζωμό λαχανικών – Πιθανά περιέχει θραύσματα γυαλιού (Φωτο)

Λίνα

Στο ΙΑΣΩ ο πιο εξελιγμένος Μαγνητικός Τομογράφος 3 TESLA Magnetom Vida Βιομετρικής τεχνολογίας

Panos Davakis

Εξαντλήθηκε η πρώτη παρτίδα του αντιγριπικού εμβολίου

Panos Davakis

Έρχεται ο Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας για κάθε πολίτη – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Νίκος Αναστασίου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies