CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Τι να προσέξετε κατά την απόψυξη κρέατος-Κίνδυνος για εκδήλωση βακτηρίων

Υπάρχει ένας πολύ απλός και ασφαλής τρόπος για να ξεπαγώσετε ένα κομμάτι κρέας, χωρίς να προκύψει πρόβλημα από πιθανή ανάπτυξη βακτηρίων.

Η μέθοδος που θα δείτε είναι εγκεκριμένη από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Διαβάστε περισσότερα στο medicalland.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μόνο το 7% των παιδιών με Covid-19 εμφανίζει σοβαρά συμπτώματα

Στέφανος Νικήτας

AstraZeneca: Ο Ελληνας επιστήμονας, Μενέλαος Πάγκαλος, πίσω από την έρευνα και την ανάπτυξη της εταιρείας

Στέφανος Νικήτας

Αποτελεσματικό κατά 70% το εμβόλιο της Οξφόρδης -Είναι πιο φθηνό και συντηρείται εύκολα

Panos Davakis

Κορονοϊός: Η θεραπεία που ακολούθησε ο Τραμπ εγκρίθηκε από τον FDA

Στέφανος Νικήτας

Εμβόλιο για κορονοϊό: Με SMS το ραντεβού

Στέφανος Νικήτας

«Κεραυνοί» Καναδού γιατρού κατά Covid-19: Μια υστερία που καθοδηγείται από ΜΜΕ και πολιτικούς

Panos Davakis

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies