CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Γ. Τράγκας: Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι επιστρέφουν στην κανονικότητα, αλλά στην Ελλάδα η κυβέρνηση θέλει να χωρίσει την κοινωνία σε λευκούς εμβολιασμένους και μαύρους ανεμβολίαστους

Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι επιστρέφουν στην κανονικότητα, ενώ πυκνώνουν τα περιστατικά παρενεργειών και αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων από τα εμβόλια. Φίλος που πήγε προ ημερών σε συνέδριο πετρελαιάδων στο Τέξας διαπίστωσε ότι ουδείς από τους εκατοντάδες συνέδρους φορούσαν μάσκα, Το ίδιο συμβαίνει και στη Φλόριντα όπως και σε άλλες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών που επανήλθε ή επανέρχεται η φυσιολογική ανθρώπινη ζωή.

Σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης επιστρέφουν σταδιακά οι θεατές, είτε σε αυτά παίζεται ποδόσφαιρο, είτε τένις. Εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση προωθεί με ποικίλους τρόπους ένα ιδιότυπο Απαρτχάιντ που θέλει να χωρίσει την κοινωνία σε λευκούς εμβολιασμένους και μαύρους ανεμβολίαστους. Η κυβέρνηση του κ, Μητσοτάκη βιάζει το Σύνταγμα των Ελλήνων που απαγορεύει τις διακρίσεις και τα προνόμια μεταξύ των πολιτών και ταυτόχρονα παραβιάζει όλες τις διεθνείς συνθήκες που προβλέπουν τη συναίνεση ενός ατόμου για μια ιατρική πράξη που γίνεται πάνω στο κορμί του.

Ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί επίσης πιθανολογούμενους κινδύνους από σπουδαίους επιστήμονες που επισημαίνουν ότι αυτά τα εμβόλια έχουν πάρει έκτακτες άδειες από την Ευρωπαϊκή Ένωση  και ουσιαστικά βρίσκονται ακόμα στην τρίτη πειραματική φάση τους, δηλαδή όλοι οι εμβολιασμοί που γίνονται είναι ένα μαζικό πείραμα που εξελίσσεται, ενώ καταγράφονται οι παρενέργειες και οι θάνατοι. Μάλιστα, έχουμε φτάσει στο σημείο να λέγεται από διεθνή κανάλια όπως το Foxnews ότι ή θα χάσουμε τις προσωπικές ελευθερίες μας ή κινδυνεύουμε να πάθουμε μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο της Pfizer. Αυτό είπε σημαντικός δημοσιογράφος του Fox και προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ.

Εδώ στην Ελλάδα μαθαίνω από φίλους μου Εισαγγελείς και από αστυνομικούς ότι ενώ το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης συνιστά ήπια διαχείριση σε εισαγγελείς και αστυνομικά τμήματα για τα κορωνοπάρτι, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ και άλλων πανελλαδικών καναλιών αυξάνουν την πίεση πάνω στον κόσμο ότι κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του ή την ψυχαγωγία του αν δεν κάνει κάποιο από τα εμβόλια. Την ίδια ώρα, που συμβαίνουν αυτοί οι απαράδεκτοι, έμμεσοι και άμεσοι εκβιασμοί, ουδείς κυβερνητικός ή λοιμωξιολόγος μας λέει πόσο κρατάει η ανοσία από το το εμβόλιο αν ένας εμβολιασμένος εξακολουθεί και είναι φορέας μεταφέροντας τον ιό, γιατί έχουν περιβληθεί το ακαταδίωκτο λοιμωξιολόγοι και φαρμακευτικές εταιρείες. Δηλαδή πως είναι δυνατόν  να πιέζεις και να εκβιάζεις κάποιον να κάνει το εμβόλιο και αν πεθάνει ή μείνει παράλυτος να μην έχει ποινική ή αστική ευθύνη ούτε η φαρμακευτική εταιρεία ούτε το κράτος, ούτε ο λοιμωξιολόγος που το συνέστησε.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις δηλώσεις της βιάζει το παρόν Σύνταγμα που διέπει τη λειτουργία της κοινωνίας μας. Λέει ότι εκεί που τελειώνει το δικαίωμα της ελευθερίας ενός πολίτη αρχίζει του άλλου. Παραβιάζει ωμά α) ότι έκαστος πολίτης έχει το δικαίωμα να αυτοδιαθέτει το σώμα του. Επίσης ότι ουδείς μπορεί να διαχωρίσει τους Έλληνες πολίτες σε λευκούς και μαύρους. Αύριο μπορεί να μας πει η κυρία Πρόεδρος ότι για λόγους οικονομικούς μπορεί να μην καλύπτονται οικονομικά τα άτομα με ειδικές ανάγκες και να προωθούνται σε κάποιο Καιάδα. Η κυρία Πρόεδρος μας εκπλήσσει ολοένα και περισσότερο με τις αποκρουστικές και απάνθρωπες δηλώσεις της, όπως με αυτή ότι το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα θα το λύσουν οι μετανάστες. Όπως και να’ χει ενώ η ανθρώπινη κανονικότητα επιστρέφει σε όλο τον κόσμο, εδώ στην Ελλάδα ο κ, Μητσοτάκης επιχειρεί να διαχωρίσει τους πολίτες, εφαρμόζοντας ναζιστικές μεθόδους και στοχεύοντας σε πολιτικά οφέλη.

Το τελευταίο τετραήμερο είδαμε πολύ τένις, ικανοποιηθήκαμε Εθνικά για την απόδοση της κ. Σάκκαρη και του κ. Τσιτσιπά, δύο εξαιρετικά ταλέντα που ομολογουμένως έχασαν από τους καλύτερους του κόσμου. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση και ομολογώ ότι μου φάνηκε ως και φαιδρό σε όλες τις ειδήσεις να αναφέρεται στη σκαλέτα η ερωτική σχέση που έχει ο υιός Μητσοτάκης με την κ. Σάκκαρη. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι δουλειά έχει αυτό με τις νίκες ή τις ήττες της Ελληνίδας τενίστριας. Κάπου οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού γελοιοποιούν με την υπερβολή και τον ίδιο και την κυβέρνηση και θα έλεγα ότι πολιτικοποιούν και εμπορεύονται τα αγνά αισθήματα νέων ανθρώπων. Διότι καλά να ακούσεις μια φορά σε ένα αγώνα της κ. Σάκκαρη ότι τα΄εχει με το γιο του Πρωθυπουργού. Αλλά κάθε φορά που παίζει ή αναφέρονται οι σπουδαίες νίκες της ή πετυχαίνει μια διάκριση να ακολουθεί και η φωτογραφία του υιού Μητσοτάκη, μάλλον είναι τραβηγμένο. Ούτε προπονητής της είναι, ούτε την έμαθε να παίζει τένις, ούτε μετέχει στο παιχνίδι. Μάλιστα συνδυάστηκε η εμφάνιση του γιου στις εξέδρες με τη συνέντευξη που έστησαν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού με τα παιδάκια. Πρέπει να υπάρχει λόγος για να θέλουν να παρουσιάσουν τον κ. Μητσοτάκη πότε ζωόφιλο, πότε ποδηλατόφιλο και πότε φίλο ασθενών παιδιών.

Ενώ το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Ερντογάν , αποκαλύφθηκαν απόρρητα έγγραφα της Τουρκίας με σχέδια εισβολής σε Ελλάδα, Κύπρο και Αρμενία. Οι αποκαλύψεις αυτές που δείχνουν τα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων εναντίον των Ελλήνων, των Κυπρίων και των Αρμενίων έγιναν το 2014. Ίσως δεν αποκαλύφθηκαν τυχαία τώρα προκειμένου στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του κ. Ερντογάν με τον Μητσοτάκη, ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου να υποσχεθεί ή να υποχωρήσει ψυχολογικά πιεζόμενος σε κάποια από τα αιτήματα της Άγκυρας. Οι διπλωματικοί και στρατιωτικοί εκτιμητές πιστεύουν ότι η Άγκυρα πάνω στο τραπέζι έχει βάλει την προώθηση των αιτημάτων της για το Αιγαίο και για τη Θράκη σε συνδυασμό με τις υποχωρήσεις για τους S-400 και τη στροφή προς τη Δύση και την Ουάσινγκτον. Πληροφορίες που διαρρέουν από διάφορες πλευρές, οι πιέσεις για επαναδιανομή του χάρτη του Αιγαίου και απομάκρυνση της Άγκυρας τόσο από τους S-400 όσο και από τη Μόσχα, παζαρεύεται με τη βοήθεια της Γερμανίας.

Ήδη, οι ήπιες και ιδιαίτερα διαλλακτικές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ερμηνεύονται ως προστάδιο μιας υπόσχεσης ή μιας συμφωνίας που θα δώσει στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Ερντογάν. Ίσως γι αυτό δεν ήταν γκάφα η αποκάλυψη των σχεδίων της Τουρκίας κατά της Ελλάδας ή της Αρμενίας, αλλά βγήκαν επίτηδες στον αέρα όλα αυτά τα έγγραφα για να πιεστεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Επίσης δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι οι Σκοπιανοί έχουν βάλει την ποδοσφαιρική τους ομάδα να πλασάρεται στο Euro ως «Μακεδονία» και όχι ως Βόρεια Μακεδονία., Δηλαδή να φοράει στις φανέλες το «Δημοκρατία της Μακεδονίας και όχι της Βόρειας Μακεδονίας. Και αυτό το κάνουν την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση τα πρωτόκολλα της συμφωνίας των Πρεσπών. Φυσικά και όλοι οι Σκοπιανοί φίλαθλοι που πήγαν στο ματς ανέγραφαν στα κασκόλ το όνομα Μακεδονία και σήκωσαν παρόμοια πανό χωρίς να υπάρξει κάποια ενόχληση από πλευράς εκπροσώπων της UEFA. Χάρη στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη το Βόρεια Μακεδονία έχει λησμονηθεί και έχουμε πλέον το όνομα «Μακεδονία». Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δια του κ. Δένδια διαμαρτυρήθηκε χλιαρά για να εισπράξει την απάντηση ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Σκοπίων είναι ανεξάρτητη, δεν χρηματοδοτείται από το δημόσιο και επομένως μπορεί να κάνει ότι θέλει!

Περιοδεύοντας στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι ότι το μνημόνιο και οι  περίφημες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ παρά τα όσα έλεγαν δεν έκαναν απολύτως τίποτα, απλά υπηρετούσαν οδηγίες των Γερμανών και ισοπέδωσαν, έλιωσαν στην κυριολεξία την Ελληνική κοινωνία, τους αστούς και τους εργαζόμενους. Η απογοήτευση είναι η μόνη ανάπτυξη που έφεραν. Η μελαγχολία, η γενική μελαγχολία είναι οι μόνες επενδύσεις που έφεραν. Τα αντικαταθλιπτικά, τα ναρκωτικά η μόνιμη παθητικοποίηση μεγάλου τμήματος της Ελληνικής κοινωνίας , είναι οι μόνες παροχές που έφεραν. Περνώντας τα χρόνια, χρόνια πέτρινα, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού πιστεύει πλέον ότι τίποτα δεν αλλάζει και αφήνεται να ζει με τις χειρότερες συνθήκες, χωρίς να ζητά, χωρίς να αντιδρά και χωρίς να αντιστέκεται.

Περίπου 25.000 ανέργους έχει η Αιτωλοακαρνανία, δηλαδή το 25 έως 30% του πληθυσμού της περιοχής. Από τότε που έφυγαν ο Παπαστράτος και τα καπνά, δεν υπάρχουν δουλειές. Πριν από δέκα χρόνια, είπαν ότι θα φτιάξουν το πάρκο της πόλης και στην ουσία το κατέστρεψαν. Τα έργα του Αχελώου ποτέ δεν έγιναν και μπορώ επί ώρα να σας λέω τα προβλήματα της Αιτωλοακαρνανίας που δεν έλυσε ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης.

Στην Αχαΐα και στην Πάτρα, διαπίστωσα ότι ακόμα υπάρχουν μεγάλες εστίες αντίστασης. Η νεολαία του «Κινήματος Ελεύθεροι άνθρωποι», αλλά και τα στελέχη μας κινητοποιούνται. Παντού διαπίστωσα δυσφορία και θυμό απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παντού άκουσα πικρία του Ελληνικού λαού για όσα έκανε ο κ. Τσίπρας και φυσικά για τα ψέματα και τα ακραία μέτρα που παίρνει σήμερα η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Με εντυπωσίασα ένας νεαρός Πατρινός που μου είπε ότι «εμείς οι νέοι στην Πάτρα ερχόμαστε μαζί σας γιατί εσείς κάνατε την καριέρα σας, δεν προέρχεστε από πολιτική οικογένεια και δεν πάτε στην πολιτική για να κερδίσετε».

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Τράγκας: Ο Τσίπρας καλύπτει τα εγκλήματα Μητσοτάκη για να μη θυμάται ο κόσμος τα δικά του!

dora

Πάρις Κουρτζίδης (Κ.ΕΛ.ΑΝ): Κυβέρνηση και δημοσιογραφία έγιναν στάχτη και μπούλμπερη στην Βαρυμπόμπη!

Δημήτρης Μπαλογιάννης

Γ. Τράγκας: Να κάτσουν στο σκαμνί όσοι απομάκρυναν πυροσβέστες και την ΕΜΑΚ λόγω εμβολίων! Να παραιτηθεί μέχρι το βράδυ ο Χαρδαλιάς!

Δημήτρης Μπαλογιάννης

Γιώργος Τράγκας: Τα σπίτια καίγονται ο Πρωθυπουργός τις… βουτιές του

Δημήτρης Μπαλογιάννης

Πάρις Κουρτζίδης ( Εκπρόσωπος Κ.ΕΛ.ΑΝ ): Είμαστε οι αρνητές του Μητσοτακισμού

dora

Γιώργος Τράγκας: “Πρέπει να ανατραπεί ο Μητσοτακισμός που τρώει παντεσπάνι, ενώ μοιράζει παγάκια στους Ολυμπιονίκες”!

Δημήτρης Μπαλογιάννης

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies