CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Γ.Τράγκας: Η Ελλάδα πωλείται, η ιερή μας γη ξεπουλιέται

`Τυφώνας οργής πνέει σε όλη τη χώρα. Σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα τους λένε προδότες. Στα Σκόπια πέρασαν την προδοσία Τσίπρα – Καμμένου ταχύτατα από τη βουλή τους και σπεύδουν να ανατρέψουν τον Ιβάνοφ που μπλοκάρει μέχρι στιγμής τη συμφωνία.

Ήδη αναβιώνει η ταξιαρχία του Αιγαίου. Ήδη η προπαγάνδα για τα αλύτρωτα εδάφη ξεκίνησε. Σύντομα θα ακούσουμε τις πρώτες δηλώσεις για τα αλύτρωτα εδάφη στην Πέλλα, τη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες και όσα θεωρούν οι Σκοπιανοί δικά τους.

Ήδη φτάσαμε στο σημείο να δούμε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να χορεύει και να τραγουδάει μακεδονικά τραγούδια και να φωνάζει: Είμαι μακεδόνας.

Μην έχετε αμφιβολία έχουν αρχίσει ήδη οι διασπαστικές κινήσεις που προκάλεσε η προδοσία Τσίπρα – Καμμένου – Κοτζιά- Παυλόπουλου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας του νομού Φλώρινας τραγούδαγε και πανηγύριζε για τη συμφωνία φωνάζοντας: Είμαι Μακεδόνας! Οι κύριοι που είναι πάνω έδωσαν στους Σκοπιανούς τη μεγάλη ευκαιρία, το μεγάλο όπλο, το μεγάλο εφαλτήριο να προχωρήσουν σε διεθνή διεκδίκηση των μακεδονικών εδαφών με το επιχείρημα ότι εκεί υπάρχουν αλύτρωτα αδέλφια τους. Ήδη οι χάρτες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπως το BBC που έγραφαν την περιοχή Σκόπια, το άλλαξαν και το βγάζουν πλέον ως Βόρεια Μακεδονία. Ενισχύοντας την άποψη ότι από κάτω υπάρχει η Νότια αλύτρωτη Μακεδονία για την οποία κάνουν τόσα χρόνια προπαγάνδα οι Σκοπιανοί σε όλα τα πανεπιστήμια και σε όλες τις Ηπείρους.

Οι προδότες των Αθηνών κατάφεραν να δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις, να αναβιώσει και να ανασυσταθεί η ταξιαρχία του Αιγαίου και όλη η προπαγάνδα για τη Μακεδονία του Αιγαίου. Με την ανοχή του Πάνου Καμμένου κατάφεραν αυτό που είχε απαγορευτεί ρητά από τον Καραμανλή αμέσως μετά τη Μεταπολίτευση. Δηλαδή, όλοι οι Έλληνες που ήταν στο παραπέτασμα μπορούσαν να επιστρέψουν ελευθέρως εκτός από εκείνους των Σκοπίων που ήταν μέλη ή παιδιά όσων μετείχαν στην ταξιαρχία του Αιγαίου. Όσων είχαν διαφύγει μετά τον εμφύλιο στο γειτονικό κρατίδιο. Μάλιστα, η εθνική υπηρεσία πληροφοριών, οι τότε αρχηγοί Φέτσης και Καλαμάκης είχαν ειδικές οδηγίες από τον Κωστή Στεφανόπουλο που ήταν υπουργός της Προεδρίας και επόπτευε τη σημερινή ΕΥΠ.

Άκουσα χθες ότι υπάρχουν φήμες, όπως κατήγγειλε ο κος Καμμένος για εξαγορά βουλευτών των ΑΝΕΛ. Δεν γνωρίζω πουθενά στην Υφήλιο κανέναν πολιτικό και κανένα κόμμα να θέλει να εξαγοράσει τόσο φθαρμένους πολιτικούς. Ποιο κόμμα στην Ελλάδα σήμερα θέλει πολιτικούς που στήριξαν τον Τσίπρα για να περάσει αυτή την προδοτική συμφωνία;

Έχω ακούσει και στο παρελθόν καταγγελίες του υπουργού Άμυνας για απόπειρες εξαγοράς και τελικά τα στελέχη του που τις έκαναν, όπως ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης όχι μόνο γύρισαν εναντίον του αλλά κυρίως ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι πήγαν κάποιοι από τη ΝΔ να τους εξαγοράσουν.
Αν θυμάστε, προκειμένου να πέσει ο Σαμαράς, είχαν βγει στα παράθυρα της τηλεόρασης ο Λαζόπουλος, ο Χαϊκάλης και άλλοι και μιλούσαν για απόπειρες εξαγοράς ψήφων, προκειμένου να βγει ο Δήμας Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και τελικά αποδείχθηκε ότι όλο αυτό που λεγόταν ήταν μια τρύπα στο νερό. Ψέματα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Μπορείς να ξεγελάσεις μια φορά τον κόσμο. Μπορείς να τον ξεγελάσεις δύο και τρεις; Συνεχώς δεν γίνεται. Σε έχουν πάρει είδηση όλοι. Όλος ο λαός μιλάει με τα χειρότερα λόγια και σε λίγο θα εξαερωθούν πολιτικά και θα πληρώσουν για όσα έκαναν σε βάρος του ελληνικού λαού και της χώρας. Και η Χούντα έλεγε ότι πολεμάει τη διαφθορά, το λαθρεμπόριο. Και η Χούντα με τους Γεωργαλάδες της, τους εργολάβους της και τα στελέχη του Ασλανίδη, νόμιζε ότι θα κυβερνάει για πάντα πληγώνοντας βαθιά τον ελληνικό λαό και κατέληξε στο εδώλιο και μετά στη φυλακή.

Σήμερα, λένε κάποιες διαρροές του Μαξίμου ότι ο κος Τσίπρας θα πάρει ένα μικρό δώρο από την κα Μέρκελ για τη μεγάλη προδοσία της αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία. Όπως αναφέρει το έγκυρο αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg, όλα αυτά που λέγονται για απόδραση από το μνημόνιο είναι φαντασίες. Όπως λέει το αμερικάνικο πρακτορείο, πρόκειται οι δανειστές με πρώτους τους Γερμανούς, να περάσουν ένα ζουρλομανδύα στην Ελλάδα. Όπως το ακούτε. Ένα είδος ζουρλομανδύα αναφέρει το άρθρο του Bloomberg. Η πολιτική αγυρτεία των Αθηνών ποτέ δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Η επιτροπεία θα γίνει σκληρότερη. Όπως αναφέρει το αμερικανικό πρακτορείο στο πλαίσιο της ενισχυμένης επιτήρησης μετά τις 20 Αυγούστου θα προβλέπονται μεταξύ άλλων τα εξής:

• τήρηση του στόχου για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% τουλάχιστον ως το 2022.
• δημιουργία ενιαίου ταμείου συντάξεων ΕΦΚΑ με νέες περικοπές.
• Αναπροσαρμογή των τιμών του φόρου ακίνητης περιουσίας για τον ΕΝΦΙΑ και επιβολή νέων φόρων
• Επίσπευση στα κόκκινα δάνεια
Οι δεσμεύσεις αυτές για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα ελέγχονται με τριμηνιαίες έκθεσης της τρόικας η οποία θα μπορεί να ζητάει και νέα μέτρα όπως διευκρίνισε χθες Ευρωπαίος αξιωματούχος τις Βρυξέλλες.

 Το επόμενο βήμα στη σχέση μας με τα Σκόπια θα είναι η απόπειρα των Γερμανών να δημιουργήσουν μία διεθνοποιημένη, ευρωποιημένη ζώνη από τα Σκόπια μέχρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Αυτό θέλουν οι Γερμανοί. Το επόμενο βήμα τους είναι να πουν ότι από τα σύνορα και ένα κομμάτι μέχρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, θα διεθνοποιηθεί και θα αποτελεί και νατοϊκή οδό, μόλις ενταχθεί το γειτονικό κρατίδιο στο ΝΑΤΟ.

Για αυτό το θέμα, προετοιμάζει τακτικά το έδαφος, ο κος Νίκος Παππάς, ο οποίος μονότονα επαναλαμβάνει ότι η αναγνώριση των Σκοπίων ανοίγει δίαυλο από την κεντρική Ευρώπη μέχρι τα Νότια Βαλκάνια και τη Θεσσαλονίκη.

Οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν την έναρξη της επιχείρησης διεκδίκησης της Μακεδονίας του Αιγαίου, δηλαδή του μεγαλύτερου τμήματος της Βορείου Ελλάδος. Αυτό συμβαίνει τώρα, πριν ο Σουλτάνος, ο Ταγίπ Ερντογάν πιέσει ασφυκτικά, έστω και με θερμό επεισόδιο την παραχώρηση τμήματος του Αιγαίου και την αλλαγή του καθεστώτος στη Θράκη.

Επαγρυπνείτε σε όλη τη χώρα.
Μετά την εισβολή του Αττίλα και τη διχοτόμηση της Κύπρου είχαμε βάλει σε όλα τα αυτοκίνητα τη Μεγαλόνησο, το κατεχόμενο κομμάτι κόκκινο, στο χρώμα του αίματος και από κάτω: Δεν ξεχνώ. Κυκλοφορήστε αυτοκόλλητα με τις φωτογραφίες Τσίπρα – Καμμένου – Κοτζιά σε όλη τη χώρα και από κάτω: Δεν ξεχνάμε. Είναι η ειρηνική απάντησή μας. Συνεχίστε τα συλλαλητήρια. Προετοιμαστείτε για μεγάλη αντίσταση. Η Ελλάδα πωλείται. Η ιερή γη μας ξεπουλιέται. Όσα λένε οι ΑΝΕΛ: στηρίζω τον Τσίπρα αλλά δεν στηρίζω τη συμφωνία, είναι μπούρδες, είναι αστειότητες. Τι πάει να πει: αποκρούω και δεν στηρίζω τη συμφωνία, αλλά στηρίζω τον προδότη που την υπογράφει; Αυτό είναι φαιδρή πολιτική. Αυτό είναι στρουθοκαμηλισμός. Αυτό είναι συμμετοχή στην προδοσία. Επαναλαμβάνω τι πάει να πει : αρνούμαι την προδοσία και στηρίζω τον προδότη;

Τυπώστε και βάλτε αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητά σας σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Βάλτε αυτοκόλλητα παντού. Τις φωτογραφίες των προδοτών και από κάτω: δεν ξεχνώ ή δεν ξεχνάμε. Συνεχίστε τις κινητοποιήσεις παντού. Διώχνουν τα παιδιά μας από την Ελλάδα. Προετοιμάζουν το έδαφος για καταλυτικές αλλαγές συνόρων. Η Ελλάδα θα απολέσει εδάφη τόσο στο Αιγαίο, όσο και στη Θράκη και στα Βόρεια σύνορά μας.

Ο Έντι Ράμα γελάει. Παρασκηνιακά ετοιμάζουν να του παραχωρήσουν μεγαλύτερη ΑΟΖ από ό,τι δικαιούται και κάποιες βραχονησίδες απέναντι από την Κέρκυρα. Επίσης, μαθαίνω, ετοιμάζονται να του αναγνωρίσουν διάφορα πράγματα περί Τσάμηδων και Τσαμουριάς. Είναι προδότες και τους στηρίζει ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ. Δημιουργούν συνθήκες γενοκτονίας του ελληνικού λαού, πληθυσμιακής αλλαγής και συρρίκνωσης του ελληνικού κράτους. Δεν υπήρξε στη Μεταπολίτευση τέτοια πολιτική αγυρτεία, τέτοιοι πολιτικοί μειοδότες και τέτοιος πρόεδρος για όλες τις χρήσεις.

Δεν ενθυμούμαι στα 53 χρόνια της καριέρας μου, εν καιρώ υποτίθεται Δημοκρατίας, τέτοια κατοχή και τέτοιες προδοσίες. Η Ελλάδα είναι γερμανικό προτεκτοράτο με ηγεσία απολύτως ελεγχόμενη. Οι ανόητοι μειοδότες των Αθηνών δεν αντιλαμβάνονται ότι η αυγουστιάτικη απόδραση, όπως και να την παρουσιάσουν δεν γίνεται στιφάδο, ούτε μπαίνει στο φούρνο του βασανισμένου λαού. Τα περίφημα ανταλλάγματα της Μέρκελ, όπως λέει το Bloomberg είναι ένας ζουρλομανδύας.
Θα βρισκόμαστε σε αέναη επιτήρηση. Ο μόνος δρόμος είναι η μαζική επανάσταση. Ο μόνος δρόμος είναι ο ελληνικός λαϊκός ξεσηκωμός.

Η Μέρκελ σφραγίζει όπως ένα βαμπίρ τα τελευταία πολιτικά αιμοπετάλια του Τσίπρα και του Καμμένου και θα ανεβάσει στην εξουσία, μέσω της πολιτικής φθοράς τους, έναν κατά δικό της Μητσοτάκη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε από τον Κυριάκο μας, εμφανή σημάδια αντιστασιακού ανδρός που θέλει να κάνει τη διαφορά, υπερασπιζόμενος το λαό απέναντι στις δυνάμεις κατοχής.

Ολα τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό. Κανείς δεν θέλει να επιστρέψει. Κανείς δεν θέλει να στείλει τα λεφτά του στις συστημικές τράπεζες. Όλοι βλέπουν την προδοσία, όλοι βλέπουν την καταστροφή, όλοι περιμένουν να φύγει η πολιτική χολέρα. Σύμφωνα με έρευνα της ICAP που δημοσιεύτηκε χθες το προφίλ του σύγχρονου Έλληνα μετανάστη σκιαγραφείται ως εξής: Μορφωμένος που εγκαταλείπει την πατρίδα λόγω αναξιοκρατίας και διαφθοράς. Που εγκαταλείπει την Ελλάδα λόγω ανεργίας. Λόγω μνημονίου. Λόγω φτώχειας.

Η Δημιουργία της Ταξιαρχίας.
Με τη λιποταξία των κομιτατζήδων από τους Γερμανούς και με την προσέλευση τους στον ΕΛΑΣ, μια επικίνδυνη κατάσταση βουλγαρικού και γιουγκοσλαβικού φασιστικού αλυτρωτισμού πέρασε στους κόλπους του ΕΛΑΣ. Παρ’ όλο που συνέβη αυτό το σημαντικό γεγονός, καμιά φωνή διαμαρτυρίας δεν ακούστηκε από τους ηγέτες του ΚΚΕ για την παροχή ασυλίας σ’ εγκληματίες πολέμου, δοσίλογους και προδότες. Μετά τον πόλεμο, το ΚΚΕ κατηγόρησε δριμύτατα την Κυβέρνηση Τσαλδάρη, διότι παραχώρησε άσυλο σε συνεργάτες των Γερμανών και των Ιταλών, σοβαρό λάθος της κυβέρνησης, το οποίο διέπραξε και το ΚΚΕ με τους δοσίλογους και εγκληματίες πολέμου στη Δυτική Μακεδονία.
Σαν να μην είχε κάνει αρκετά λάθη και σαν να μην είχε πάρει γρήγορες αποφάσεις χαρακτηρίζοντας τους σλαβόφωνους στην Ελλάδα ως Σλαβομακεδόνες, επιτρέποντας την ίδρυση του ΣΝΟΦ, και τελικά στρατολογώντας κομιτατζήδες στις τάξεις του ΕΛΑΣ, το κόμμα έκανε και ένα ακόμη λάθος: Επέτρεψε την ίδρυση του «Σλαβομακεδονικού Τάγματος» με τον Γκότσεφ ως πολιτικό επίτροπο, ελπίζοντας ν’ απορροφήσει τους κομι-τατζήδες που εγκατέλειπαν τους Γερμανούς. Ο ΕΛΑΣ είχε πραγματικά επιτρέψει την ίδρυση σλαβομακεδονικών ταγμάτων μέσα στα συντάγματα του, ένα τάγμα κατά σύνταγμα: το 28ο Τάγμα στην 9η Μεραρχία του ΕΛΑΣ και ένα δεύτερο τάγμα στην περιοχή του Καϊμακτσαλάν.
Ο Γκότσεφ ανέλαβε τη διοίκηση του τάγματος με σταθερό χέρι, κάνοντας σχέδια από την αρχή να το κατευθύνει προς τον Τίτο. Σε λιγότερο από ένα μήνα από τη δημιουργία του, το τάγμα διπλασίασε τη δύναμη του με τη στρατολόγηση συνεργατών των Γερμανών και των Βουλγάρων και έγινε καταφύγιο για πολλά απεγνωσμένα άτομα που προσπαθούσαν ν’ αποφύγουν αντίποινα στο τέλος του πολέμου: Κομιτατζήδων, Οχρανιτών, Σλαβομακεδόνων τυχοδιωκτών, Βουλγάρων και Γιουγκοσλάβων πρακτόρων και αυτονομιστών υπό τας διαταγάς ορισμένων σλαβόφωνων κομμουνιστών που είχαν ελευθερωθεί από τη Ακροναυπλία, και οι οποίοι αγωνίζονταν σκληρά να θάψουν το βουλγαρικό τους παρελθόν .
Πριν περάσει τα σύνορα προς τη Γιουγκοσλαβία, το τάγμα του Γκότσεφ είχε αποκτήσει ήδη πλήρη ανεξαρτησία από το 28ο Σύνταγμα της 9ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ. Είχε γίνει σοβαρή και φανερή απειλή στις προθέσεις και στα σχέδια του ΕΑΜ της περιοχής και δυναμική μηχανή προπαγάνδας, προωθώντας εξτρεμιστικές θέσεις πάνω στο Μακεδόνικο ζήτημα, ευνοϊκές για τους Γιουγκοσλάβους παρτιζάνους και για τις επιδιώξεις του Τίτο για την ελληνική Μακεδονία. Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν είχε υπολογίσει τους κινδύνους, όταν είχε επιτρέψει την ίδρυση του τάγματος.

Οι σχέσεις μεταξύ Τάγματος Γκότσεφ και ΕΛΑΣ χειροτέρευσαν περαιτέρω, όταν ο Γκότσεφ αρνήθηκε να υπακούσει διαταγή του ΕΛΑΣ να επιτεθεί εναντίον γερμανικής φάλαγγας και ακολούθως να μετακινήσει το τάγμα του στη Σιάτιστα. Ο ΕΛΑΣ αμέσως διέταξε το 28ο Σύνταγμα να προβεί στη διάλυση ή στην απέλαση του σλαβομακεδονικού Τάγματος Γκότσεφ, με τη βία, αν υπήρχε ανάγκη. Στη Γιουγκοσλαβία, όπου το οδήγησε ο Γκότσεφ, αποφεύγοντας τη μάχη, το τάγμα μετονομάστηκε ως «Πρώτη Ταξιαρχία της Μακεδονίας του Αιγαίου» . Το ταξίδι από τη Βουλγαρία στο ΣΝΟΦ της Δυτικής Μακεδονίας και τελικά στη Γιουγκοσλαβία είχε συμπληρωθεί. Ο Γκότσεφ είχε υποδυθεί τέσσερις εθνότητες: ελληνική, βουλγαρική, σλαβομακεδονική και τελικά κομμουνιστική γιουγκοσλαβική. Αν ζούσε σήμερα, ασφαλώς θα ήταν «Μακεδόνας» στην ΠΓΔΜ, απ’ ευθείας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Επαγρυπνείτε, ξεπουλάνε την Ελλάδα.
Αν ήταν σοβαροί άνθρωποι και δημοκράτες θα έδιναν την ευκαιρία στον ελληνικό λαό, να αποφανθεί για όσα βλέπει και για όσα υφίσταται. Αν ήταν έντιμοι και πατριώτες θα έστηναν κάλπες, να υπάρχει νέος συσχετισμός δυνάμεων. Αν αγαπούσαν τη γη που γεννήθηκαν, αν είχαν έστω και ένα ίχνος φιλοπατρίας θα ζητούσαν συναίνεση του ελληνικού λαού σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις. Εκπρόσωποι ισχνότατης λαϊκής μειοψηφίας, θα σαρωθούν από τον τυφώνα της λαϊκής οργής και του μίσους που έχουν καλλιεργήσει. Στη Βόρειο Ελλάδα δεν θα βρουν την ψήφο τους, θα σαρωθούν, θα υποστούν πανωλεθρία και θα έχουν την τύχη της ΕΔΑ και του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Κινητοποιηθείτε τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ομογένεια. Αν αφήσουμε αυτούς επάνω, η Ελλάδα θα απολέσει τμήματα εδάφους, με την καθοδήγηση του Βερολίνου. Αν αφήσουμε αυτούς επάνω η Ελλάδα θα πορευτεί έναν αιώνα τουλάχιστον, δέσμια του μνημονίου και του υπερταμείου. Πρέπει να αποκτήσουμε και εμείς τα δικά μας αστέρια. Τη δική μας μαζική αντιμνημονιακή και αντιστασιακή πλειοψηφία. Είναι καιρός να βγουν νέοι άνθρωποι μπροστά, χωρίς το πρόσημο της δεξιάς ή της αριστεράς, αλλά με πρόσημο την προσήλωση στην ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας. Είμαστε χώρα της Ευρώπης και όχι γερμανικό προτεκτοράτο. Θέλουμε να είμαστε στο ΝΑΤΟ. Έχουμε συμμάχους τους αμερικανούς, δεν θέλουμε οι Γερμανοί να καθορίζουν το μέλλον των παιδιών μας. Θέλουμε η πολιτική ηγεσία του τόπου να ελίσσεται αλλά να παραμένει σταθερή σε αταλάντευτες πατριωτικές θέσεις. Δεν επιθυμούμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί μας να είναι erga omnes. Εργαλεία στα χέρια των ξένων. Οργανωθείτε στη Βόρεια Ελλάδα. Οργανωθείτε δυνατά στη Μακεδονία και τη Θράκη. Εκεί η Λέγκα του Βορρά θα πρέπει να είναι πολύ δυνατή και πατριωτική. Παντού σε όλη την Ελλάδα τα δικά μας αστέρια, είναι ο πατριωτισμός, η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, προάσπιση της ιστορίας μας και των εθνικών χαρακτηριστικών, η επανεκκίνηση της οικονομίας και η εκδίωξη όλων των δοσιλόγων. Όλων των γερμανόφιλων είτε της αριστεράς, είτε της Δεξιάς. Η Ελλάδα θα τεμαχιστεί αν δεν προβούμε άπαντες σε απαραίτητες ενέργειες που θα φέρουν καθολική ενότητα και αντίσταση. Η πολιτική χολέρα πρέπει να εκδιωχθεί και να προειδοποιηθούν οι υπόλοιποι ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ζούμε εσαεί τα ίδια.

Ο παλαίμαχος και πασίγνωστος δημοσιογράφος, Δημήτρης Ρίζος πρώην σχολιαστής επί δικτατορίας την αντιστασιακή Βραδινή, πρώην επί σειρά ετών διευθυντής του Αδέσμευτου Τύπου, ένας από τους παλιούς, καλούς ρεπόρτερ, στα 83 χρόνια του οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω. Αιτία ένα ένταλμα που προέκυψε, από χρέος όπως διάβασα 15.000 ευρώ. Ο Εισαγγελέας έκρινε ότι ο Δημήτρης Ρίζος στα 83 του έπρεπε να προφυλακιστεί. Συγχαίρω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παλαιό γνωστό και φίλο του Δημήτρη Ρίζου, συγχαίρω τον κο Κώστα Καραμανλή, παλαιό φίλο του Δημήτρη Ρίζου. Συγχαίρω όλο το Μητσοτακέικο και τα στελέχη της ΝΔ, που επέτρεψαν να οδηγηθεί στις φυλακές της Κω, ο Δημήτρης Ρίζος στα 83 του για ένα χρέος 15.000 ευρώ. Ξέρω ότι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι άφιλα. Δεν έχουν αισθήματα για το λαό. Πόσο μάλλον για συγκεκριμένα πρόσωπα. Κοιτάνε μόνο την πάρτι τους, τα νταραβέρια τους, τις καρέκλες τους και ο ένας εκβιάζει τον άλλον. Ή συμψηφίζουν μυστικά μεταξύ τους. Μυστικά της κονόμας ή πράξεις που παραβαίνουν τον ποινικό νόμο. Νισάφι όμως!!! Ο Δημήτρης Ρίζος υπήρξε από την εποχή του Τάκη Μακρή, φίλος του αειμνήστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Νισάφι πια. Ο Δημήτρης Ρίζος υπήρξε επί σειρά ετών κοινοβουλευτικός συντάκτης, κολονογράφος και διευθυντής εφημερίδων. Εγώ του βάφτισα την πρώτη στήλη της ζωής του. Το περίφημο Κεντρί. Μαζί κάναμε πολλά ρεπορτάζ όπως η μεγάλη ληστεία στις εγκαταστάσεις της Εδώ και τε στο Αγρίνιο.
Ο Δημήτρης Ρίζος, επαναλαμβάνω, υπήρξε ο υποστηρικτής αυτής της μεγάλης παράταξης που λέγεται ΝΔ. Μπράβο κύριε Παυλόπουλε, μπράβο κε Καμμένε, μπράβο κε Καραμανλή που ο κακούργος στα 83 του οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω, επειδή ζούμε σε μνημόνιο. Ομολογώ ότι στεναχωρήθηκα πολύ μόλις το διάβασα στο διαδίκτυο. Εδώ και χρόνια ο Δημήτρης είχε διάφορες προσωπικές περιπέτειες. Εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται με την υγεία του. Τελικά, επί γερμανικής οικονομικής κατοχής η Ελλάδα δεν τιμά ούτε αυτούς που χωρίς κανένα παράπτωμα, έγραφαν στις εφημερίδες μισό και πλέον αιώνα..
Όλοι οι Έλληνες πολίτες πάνε φυλακή, εκτός από εκείνους που υλοποιούν μνημόνια, ξεπουλάνε την Ελλάδα και τη Μακεδονία, εισάγουν ξένο δίκαιο στην Ελλάδα και ελέγχονται πλήρως από το Βερολίνο.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αενάως. Η ακροδεξιά έχει αντικαταστήσει πλέον την παλιά κομμουνιστική απειλή. Οι Έλληνες πάνε φυλακή για κάποια χρέη, χάνουν τα σπίτια τους, χάνουν τα παιδιά τους και όπως λένε οι δημοσκοπήσεις, δεν εμπιστεύονται ούτε τους πολιτικούς, ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τη δικαιοσύνη. Η πλειοψηφία του δημοσιογραφικού κόσμου πρέπει να ντρέπεται για τη στάση που κράτησε στην υπόθεση του Μακεδονικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Τράγκας: «Έφυγε» ο Κώστας Μας και «πάει βόλτα με κότερο» μακριά σε μια άλλη διάσταση – Ο Βουτσάς πέθανε τα ξημερώματα, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό

Panos Davakis

Νίκος Καρασάββας στον Γιώργο Τράγκα: Αναρωτιέμαι πώς εκπρόσωποι της κυβέρνησης θα επισκεφτούν τα νησιά μας καθώς οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι -Μας χτυπούν χωρίς να έχουμε δώσει δικαιώματα!

Epi Trimi

Γιώργος Τράγκας: Απειλή για τους νησιώτες του βορείου Αιγαίου οι μετανάστες

Epi Trimi

Γ. Τράγκας: Ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν δίνει χρήματα για τον κορονοϊό, εισβάλλει με ΜΑΤ και δέρνει τους κατοίκους στα νησιά του Αιγαίου

Panos Davakis

Βίκυ Μαρκάκη στον Γιώργο Τράγκα: Η οικονομική ζημιά από τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού, για τον Ιταλικό Βορρά, ανέρχεται ήδη στα 18 εκατομμύρια ευρώ

Epi Trimi

Πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο: Σε καραντίνα η Βόρεια Ιταλία

Epi Trimi

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies