CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Πήρε το πιστολάκι για τα μαλλιά και το έβαλε στην κουζίνα – Όταν μάθετε το λόγο θα τρέξετε να κάνετε το ίδιο!

Υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος λόγος που φέρνει το πιστολάκι στην κουζίνα σας και πιο συγκεκριμένα στη μαγειρική σας.

Μπορεί μέχρι τώρα να είχατε συνηθίσει να στεγνώνετε ή να φτιάχνετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε και μια ακόμα χρήση του.

Ένα περίεργο tweet ήταν αυτό που έφερε τα πάνω κάτω στο μαγείρεμα του κοτόπουλου. Σύμφωνα με την food writer του New Yorker, Helen Rosner, ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε το πιο τέλειο και ξεροψημένο -γιατί αυτό είναι το ζητούμενο- κοτόπουλο είναι να το στεγνώσετε πριν το βάλετε στο φούρνο με το πιστολάκι σας. Έτσι αυτό θα στεγνώσει και δεν θα έχει καθόλου υγρά. Αυτό φυσικά σημαίνει πως η πέτσα του θα γίνει ακριβώς όπως την θέλετε… ξεροψημένη, αναφέρει το spirossoulis.

Το ίδιο θα κάνετε αν θέλετε να ψήσετε πάπια ή ψάρι μιας και τα δύο τα θέλετε όσο πιο ξεροψημένα εξωτερικά γίνεται.

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείτε από ειδικούς στο μπάρμπεκιου στην Αμερικάνικο Νότο, από μεγάλους σεφ στην Ιαπωνία και από μάγειρες κεμπάπ στο Μπρούκλιν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστολή – κόλαφος 32 εργατικών κέντρων στον Μητσοτάκη- Οι “716 λέξεις” που τρόμαξαν το Μαξίμου!

Σπύρος Νάννος

Ακόμη και στο Πεδίον του Αρεως ξέσπασε φωτιά!

Panos Davakis

Στο Σίδνεϊ κατεβάζουν και τον στρατό για να επιβάλουν το lockdown

Panos Davakis

Απάτη made in Germany! Δημοσιογράφος έριξε λάσπη πάνω της για να δείξει ότι βοήθησε πλημμυροπαθείς (vid)

Panos Davakis

Απόφαση-σταθμός για το Δημόσιο: Διάλειμμα 15 λεπτών για κάθε δίωρο μπροστά στον υπολογιστή

Panos Davakis

Γιατρός στο Ασκληπιείο Βούλας θα έκανε ψεύτικους εμβολιασμούς και πέταξε στα σκουπίδια τα εμβόλια

Panos Davakis

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies