CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Θλίψη: “Εφυγε” από τη ζωή παλαίμαχος δημοσιογράφος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του παλαίμαχου δημοσιογράφου Σπύρου Ζερβού, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή.
Ο Σπύρος Ζερβός γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1938. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» το 1958. Από το 1965 έως το 1975 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ανένδοτος», «Ημέρα», «Απογευματινή» και «Νέα Πολιτεία» ως εσωτερικός συντάκτης, ενώ στη συνέχεια..εργάστηκε στη «Βραδυνή» έως το 1989. Διετέλεσε, επίσης, υπεύθυνος του τμήματος αρχείου και υπεύθυνος εκδόσεων της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών καθώς και Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Μεταφορών (1989-1991) και της Γραμματείας Λαϊκής Επιμόρφωσης (1991-1993). Τέλος, υπήρξε συνεργάτης σε περιοδικά αλλά και σε διάφορες εκδόσεις μεταξύ των οποίων το τετράτομο έργο: «Ο Εθνάρχης Καραμανλής», επανέκδοση εγκυκλοπαίδειας κ.α.
Ο Σπύρος Ζερβός εργάστηκε σκληρά και εποικοδομητικά αποκτώντας το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Σοβαρός, ευγενικός, αξιοπρεπής αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.
Η κηδεία του Σπύρου Ζερβού θα γίνει αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Best Friend’s Fear: Η φάρσα στη Τζένη Μελιτά που την έκανε να φύγει τρέχοντας! (video)

vaggelio

MasterChef: Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει – Τα πράγματα έχουν ξεφύγει – “Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι…” (video)

vaggelio

Just The 2 of Us: Αυτά είναι τα ζευγάρια του show! (photos)

vaggelio

Κλάμα!!! Κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ οι Ράδιο Αρβύλα! (video)

vaggelio

Το Crashonline.gr ζητάει στελέχη για το διαφημιστικό του τμήμα

Panos Davakis

Ελάτε να τσικνίσετε τηλεοπτικά στις 17.29 με τον Γιώργο Τράγκα στο Action 24

Panos Davakis

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies