Στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται μόνο βιαστές, παιδεραστές και αιμομίκτες, θα μεταχθεί τελικά ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε από τα ξημερώματα προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.
Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε θα κρατείται στην ΓΑΔΑ.
Στα Σωφρονιστικά Καταστήματα Κράτησης της Τρίπολης κρατούνται οι υπόδικοι και κατάδικοι για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως βιαστές, παιδεραστές, αιμομίκτες κτλ.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι στις συγκεκριμένες φυλακές δεν υπάρχουν κελιά, καθώς οι φυλακισμένοι είναι διπλάσιοι, με αποτέλεσμα να κρατούνται σε θαλάμους.
Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας διαμήνυσε πως θα προσφύγει κατά της απόφασης της ανακρίτριας για προφυλάκιση του πελάτη του.