CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Τι προβλέπουν τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να μας δημιουργούν ένταση και άγχος. Το πρόγραμμά μας γίνεται περισσότερο πιεστικό και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε μέσα στην ημέρα, διαφορετικά η γκρίνια και η διάθεση για να επικρίνουμε τους γύρω μας κάνουν την εμφάνισή τους. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας βοηθά να αποστασιοποιηθούμε από το άγχος, να βρούμε την αυτοκυριαρχία μας και την αυτοπεποίθησή μας και να προχωρήσουμε δυναμικά σε λύσεις των όποιων προβλημάτων.

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει κυρίως το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά θέματα της καθημερινότητας. Εργασιακά ζητήματα και υποθέσεις ρουτίνας έρχονται στο προσκήνιο και εμείς καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γεγονός είναι ότι αυτό μας δημιουργεί άγχος και μπορεί να οδηγηθούμε στο να συγκρουστούμε με πρόσωπα στον εργασιακό περίγυρο που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι με το να γκρινιάζουμε και να μεταφέρουμε το άγχος μας στους άλλους το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δημιουργήσουμε προβλήματα.

Είναι προτιμότερο να δραστηριοποιηθούμε προς την επίλυση των ζητημάτων για να διοχετεύσουμε σωστά την ενέργεια. Η γυμναστική και κάθε είδους άσκηση που μας ικανοποιεί θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να εκτονώσουμε δημιουργικά το στρες και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας με αυτό τον τρόπο να ισορροπήσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Ιδανικό είναι να αρχίσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα μας γεμίσει ενέργεια και θα μας βάλει για τα καλά στο να φροντίσουμε και με αυτό τον τρόπο το σώμα μας. Μια επικοινωνία με φίλους, μια έξοδος ή ένα αγαπημένο πρόγραμμα στην τηλεόραση θα βοηθούσε επίσης σημαντικά στο να χαλαρώσουμε.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για να λύσουμε ζητήματα που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να δημιουργούσαν πρόβλημα στην ψυχολογία μας. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός ανεβαίνει στα ύψη, όπως και η ωριμότητα και αυτό βγαίνει άμεσα και δυναμικά με όποιες κινήσεις κι αν επιλέξουμε να κάνουμε. Μας δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε καθημερινά ζητήματα και να μπορέσουμε έτσι να διευκολύνουμε τόσο την προσωπική μας πορεία όσο και τη σχέση μας.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να στρέψεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι με το να αγχώνεσαι και να έρχεσαι σε συγκρουσιακές καταστάσεις με τους γύρω σου δεν θα μπορέσεις να κλείσεις θέματα που σε πιέζουν. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να εκτονώσει αυτή του την ενέργεια μέσα από τη γυμναστική ή κάθε είδους άσκηση που σε ενδιαφέρει, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Σήμερα η μουρμούρα και γκρίνια δεν θα βοηθήσουν την προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις την αγωνία που νιώθεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κούραση της καθημερινότητας δεν αφήνει περιθώρια για έντονα ερωτικά παιχνίδια.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Σημαντικό στοιχείο της ημέρας είναι το ερωτικό παιχνίδι, καθώς δεν θα διστάσεις να μπεις δυναμικά σε αυτό. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και προσκλήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα θελήσεις να περάσεις χρόνο απολαμβάνοντας τες. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στον εγωισμό, γιατί αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου και μπορεί να χαλάσει η όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις υπέροχες στιγμές έρωτα και πάθος με τον/η σύντροφό σου, εκμεταλλεύσου την στο έπακρο. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα ανάψει για τα καλά το ερωτικό παιχνίδι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικογενειακά ζητήματα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καλό είναι να μην εκτονώσεις στους γύρω σου τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου, αφού θα επηρεάσει τις σχέσεις στο οικείο περιβάλλον. Δημιούργησε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο για να υποδεχθείς σαν καλός/η οικοδεσπότης/οικοδέσποινα πρόσωπα κοντινά σου, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν και καλό είναι να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και η μελαγχολία δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, εντείνοντας την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις. Στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στο εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις, αφού μπορείς να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να εκδηλώσεις νευρικότητα και να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Σήμερα ευχάριστες στιγμές κεφιού και διασκέδασης μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε οικονομικές συναλλαγές. Παράλληλα, η τάση για σπατάλες είναι έντονη, γι’ αυτό θα πρέπει να τις χαλιναγωγήσεις. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις έντονο πείσμα. Σημαντικό είναι να απολαύσεις ήρεμες στιγμές με χαλαρή παρέα, κάτι που σε γεμίζει και σε βοηθά να ξεφύγεις από φόβους και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα είναι ιδανικό για εσένα και το ταίρι σου, αφού θα οδηγήσει σε άκρως ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου, εντείνοντας τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα, καθώς σε οδηγεί στο να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες. Φρόντισε να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη από τους άλλους για να μπορέσεις να μπεις σε νέες διαδικασίες και να είσαι ικανοποιημένος. Καλό είναι, βέβαια, να έχεις τη διάθεση να ακούσεις και τους γύρω σου, γιατί ο υποκειμενισμός και η εριστική σου διάθεση θα δημιουργήσουν εντάσεις. Σήμερα μπορείς να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση αυτά που διεκδικείς από την προσωπική σου ζωή και να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα είναι εκεί να σε ακούσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές οι νέες γνωριμίες, αφού κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να απομονωθείς από τους γύρω σου καθώς η μελαγχολία είναι έντονη. Γεγονός είναι, όμως, ότι οι καθημερινές υποχρεώσεις τρέχουν και μπορεί να εντείνουν πιθανές ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε λάθη λόγω απροσεξίας  και θολής σκέψης. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στον νου και καλείσαι να αντιμετωπίσεις αναμνήσεις και τραύματα μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Φρόντισε να μην αφήνεσαι στην εσωστρέφεια που βουλιάζει την ψυχολογία σου και στρέψε το ενδιαφέρον σου στις τέχνες. Σήμερα η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν, φρόντισε μόνο να μην έχεις συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφα με τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να βρεθείς με αυτούς που μπορείς να συζητήσεις ιδέες και σκέψεις που έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο για να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Προσπάθησε μόνο να μη γίνεσαι άκρως εριστικός με πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου, καθώς η αλαζονεία και η νευρικότητα θα δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις. Σήμερα το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και την παρέα σας είναι κάτι που θα δημιουργήσει όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο σημαντικό είναι ότι οι κοινές ιδέες και απόψεις μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συγκεκριμένες συνθήκες για να μπορέσεις να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την επαγγελματική ανέλιξη. Καλό είναι να μην αφήσεις το άγχος να κυριαρχήσει, γιατί μπορεί να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου. Η μεθοδικότητα σου και η υπευθυνότητα που δείχνεις εντυπωσιάζουν. Σήμερα φρόντισε η ένταση που νιώθεις λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων να μην εξαπλωθεί στην προσωπική σου ζωή, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν. Σημαντική θα είναι η παρουσία τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου στα ύψη, καθώς δημιουργεί έντονη αισιοδοξία, χαρά και διάθεση για διασκέδαση. Η ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε σπουδές και σεμινάρια που σε απασχολούν έντονα. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος κάνουν την εμφάνιση τους και δεν αποκλείεται να βρεθείς μαζί τους για να ξεφαντώσεις και να περάσεις όμορφα.  Φρόντισε να περιορίσεις τον φανατισμό με τον οποίο υποστηρίζεις τις απόψεις σου γιατί είναι αυτός που θα οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και συγκρούσεις. Σήμερα  η χαρά και το κέφι πρωταγωνιστούν, μία κοντινή απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, διασκεδάζεις με την ψυχή σου, το χιούμορ σου πρωταγωνιστεί όπου και αν βρεθείς και κεντρίζει το ενδιαφέρον νέων γνωριμιών.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και έντονος είναι ο εκνευρισμός που σε διέπει από το πρωί, καθώς ανασφάλειες και φοβίες ξυπνάνε στο μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Φρόντισε  να ακούσεις τη διαίσθησή σου, καθώς είναι αυτή που μπορεί να σε κατευθύνει μοναδικά στην καλύτερη δυνατή οικονομικά λύση για σένα. Έντονο είναι το πάθος που νιώθεις και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Καλό είναι, βέβαια, να διαχειριστείς την καχυποψία και τη ζήλια που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση σου. Σήμερα μετουσίωσε τις ανησυχίες σε πόθο και έξαψη και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικές στιγμές με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν. 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να καταπιέζεις τις προσωπικές σου ανάγκες, φρόντισε να μην το κάνεις γιατί συνήθως αυτός σε οδηγεί στο να υπομένεις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Επικεντρώσου στην κοινωνικότητα, στο ερωτικό παιχνίδι, στη διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί είναι αυτό που θα ανεβάσει την ψυχολογία σου κατακόρυφα και θα σε βγάλει από πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχεις κρυμμένους μέσα σου. Σήμερα ο ερωτισμός είναι έντονος στην προσωπική σου ζωή και η ανάγκη για συντροφικότητα κυριαρχεί στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, γιατί φλερτάρεις και ερωτοτροπείς, και αυτό κινεί το ενδιαφέρον των γύρω σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μ.Παγώνη «καρφώνει» την κυβέρνηση για τον εμβολιασμό: «Με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα έχουμε ανοσία τον Ιούνιο»

Στέφανος Νικήτας

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Τα παιδιά μου υπέστησαν μπούλινγκ, ο σταθμάρχης χειροδίκησε» λέει η μάνα των ανηλίκων

Στέφανος Νικήτας

«EDDIE’S ODYSSEY»: Εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας-ΗΠΑ με πραγματικά πυρά

Στέφανος Νικήτας

Σύψας: Πώς επηρεάζουν τη μετάδοση του κορωνοϊού οι χαμηλές θερμοκρασίες

Panos Davakis

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας

Panos Davakis

«Επανεκκίνηση» για το λιανεμπόριο – Δείτε τους κανόνες που ισχύουν

Panos Davakis

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies