CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!

Πρόστιμο σε φούρναρη 500 ευρώ για ένα κουλούρι των 80 λεπτών

Ενας φούρναρης στον Πύργο Ηλείας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα πρόστιμο ύψους 500ευρώ επειδή χάρισε ένα κουλούρι αξίας 80 λεπτών του ευρώ στη μητέρα του και δεν έκοψε απόδειξη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Open κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου σε φούρνο, της πόλης, σύμφωνα πάντα το ίδιο ρεπορτάζ, οι ελεγκτές είδαν ότι μία κυρία κρατούσε ένα κουλούρι αλλά δεν είχε απόδειξη.

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου υποστήριξε ότι η πελάτισσα ήταν η μητέρα του και ότι της χάρισε το κουλούρι και για αυτό δεν είχε εκδώσει απόδειξη.

Οι ελεγκτές ζήτησαν τότε από τον καταστηματάρχη τη μνήμη της ταμειακής μηχανής που έδειξε ότι εκείνη την ημέρα είχε εκδώσει αρκετές αποδείξεις με τη συνολική αξία τους να είναι περίπου 70 ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι ελεγκτές θεώρησαν ότι ο τζίρος για τον οποίο κόπηκαν αποδείξεις είναι λίγος και ότι ο ιδιοκτήτης του φούρνου δεν εκδίδει όλες τις αποδείξεις με αποτέλεσμα να του επιβάλλουν το πρόστιμο των 500 ευρώ με αφορμή τη μη έκδοση απόδειξης για το κουλούρι.

O διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση για το περιστατικό προκειμένου να κρίνει αν πρέπει να παρέμβει, όπως έκανε με την υπόθεση της ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη που πουλούσε τερλίκια στη λαϊκή χωρίς να έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προανακριτική: Επιμένει στην αρχική της κατάθεση η «Αικατερίνη Κελέση»

Epi Trimi

Την Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά-Τα 4 βήματα που πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες (vid)

Epi Trimi

Ένταση τώρα στην ΑΣΟΕΕ – Κλειστή η Πατησίων

Epi Trimi

Αστυνομικός για το όπλο στην ΑΣΟΕΕ: Με πέταξαν κάτω και με έσυραν μέσα -Το έκανα για να τους ξεφύγω

Panos Davakis

Παραδόθηκε και ο τέταρτος αδελφός για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου

Panos Davakis

Αρνητικό για κοροναϊό το ύποπτο κρούσμα της Πάτρας!

Panos Davakis

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα & Cookies