Το βίντεο του Γιάννη Φιλιππόπουλου που πριν από έναν χρόνο έχασε τα δίδυμα κοριτσάκια του αλλά και τους γονείς του στη φωτιά στο Μάτι, με το οποίο στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους όσοι ευθύνονται για τη φονική πυρκαγιά, είναι συγκλονιστικό.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στο νεκροταφείο όπου είναι θαμμένα τα άτυχα παιδάκια και ο πατέρας φανερά φορτισμένος αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ήταν ωραία κ. Τσίπρα που ήλθαν τα Χριστούγεννα τα παιδάκια και εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κορίτσια μου παραμορφωμένα και καμένα.

Κυρία Δούρου ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας όταν βγαίνατε στα κανάλια και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας, δυστυχώς δεν μου έμεινε μαλλάκι εμένα για να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου.

Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά των υπευθύνων θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένεια μου και σε τόσες άλλες οικογένειες».

Θέλω να ευχαριστήσω όλους, συγγενείς, φίλους, ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου, αστυνομία και πυροσβεστική που με βοήθησαν εκείνες τις δύσκολες στιγμές, συναδέλφους, εργοδότες και φυσικά τη γυναίκα μου. Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθείτε με νόμιμο τρόπο», υπογραμμίζει, επίσης, ο πατέρας των διδύμων.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι ζει σε μία υπέροχη χώρα που τη χαρακτήρισε «άχρηστη σαν κράτος».